Tønder Jagtforening

Her på siden kan du finde relevante oplysninger om foreningen og vores jagter samt andre aktiviteter, klik dig frem i menuen til venstre.

Ønsker du at blive medlem af Tønder Jagtforening eller har du konkrete spørgsmål til en kommende jagt eller aktivitet, forslag du ønsker behandlet?  ret da henvendelse til at af vores bestyrelsesmedlemmer,
KLIK HER for kontakt
Har du en henvendelse vedr. vores website, send da mail til webmaster.

Skillelinie_grn_640px.png

Generalforsamling 2020

Der afholdtes, ifølge vedtægterne, ordinær generalforsamling d.27.2. kl. 19.00 i jagthytten.

Se referat her:

Skillelinie_grn_640px.png

Er du dus med haglbøssen?

Var din skudstatistik på sidste års jagter ikke helt som du håbede? Benyt forår og sommer til at pudse formen af på en af områdets flugtskydningsbaner, læs mere her.

Er du nyjæger og skal til haglprøver, eller kender du en der skal? så find links til alt om haglprøven her

Forvaltningsplan mod invasive rovpattedyr klar

Grænseovervågning, natsigte, fælder og GPS-halsbånd er nogle af midlerne i Miljøstyrelsens nye og længe ventede forvaltningsplan. DJ hilser planen velkommen.
« Forrige1234Næste »