Tønder Jagtforening

Her på siden kan du finde relevante oplysninger om foreningen og vores jagter samt andre aktiviteter, klik dig frem i menuen til venstre.

Ønsker du at blive medlem af Tønder Jagtforening eller har du konkrete spørgsmål til en kommende jagt eller aktivitet, forslag du ønsker behandlet?  ret da henvendelse til at af vores bestyrelsesmedlemmer,
KLIK HER for kontakt
Har du en henvendelse vedr. vores website, send da mail til webmaster.

Skillelinie_grn_640px.png

Jagt i kogene 2019

Nyt kort over vores arealer i kogene kan hentes på siden her

For dem der ikke har nået at hente ande- og gæstekort så kontakt blot Ingolf på 23603686 eller på mail for en aftale.

Riffelskydning 2019

Indskydning til årets  riffeljagter på Spartas bane ved Døstrup.

Se datoer her

Hundetræning 2019

Programmet for hundetræning kan ses her

Skillelinie_grn_640px.png

Er du dus med haglbøssen?

Var din skudstatistik på sidste års jagter ikke helt som du håbede? Benyt forår og sommer til at pudse formen af på en af områdets flugtskydningsbaner, læs mere her.

Er du nyjæger og skal til haglprøver, eller kender du en der skal? så find links til alt om haglprøven her

Trist status på vingeundersøgelsen

Det ser desværre ud til at vi skal have det dårligste år for vingeundersøgelsen siden 1999. Til og med december 2019 er der kun modtaget 5.096 vinger.
« Forrige1234Næste »