Tønder Jagtforening

Her på siden kan du finde relevante oplysninger om foreningen og vores jagter samt andre aktiviteter, klik dig frem i menuen til venstre.

Ønsker du at blive medlem af Tønder Jagtforening eller har du konkrete spørgsmål til en kommende jagt eller aktivitet, forslag du ønsker behandlet?  ret da henvendelse til at af vores bestyrelsesmedlemmer,
KLIK HER for kontakt
Har du en henvendelse vedr. vores website, send da mail til webmaster.

Skillelinie_grn_640px.png

Bukkemøde/lodtrækning 2020

I forhold til Corona situationen har vi været nødsaget til at ændre proceduren omkring lodtrækning, læs venligst alt om dette og nye regler for bukkejagten i denne sæson KLIK og LÆS HER

Generalforsamling 2020

Der afholdtes, ifølge vedtægterne, ordinær generalforsamling d.27.2. kl. 19.00 i jagthytten.

Se referat her:

Skillelinie_grn_640px.png

Er du dus med haglbøssen?

Var din skudstatistik på sidste års jagter ikke helt som du håbede? Benyt forår og sommer til at pudse formen af på en af områdets flugtskydningsbaner, læs mere her.

Er du nyjæger og skal til haglprøver, eller kender du en der skal? så find links til alt om haglprøven her

Tilmelding til ERFA-møder og webinar

ERFA-møder for jagttegnskursuslærere er nu åben for tilmelding på Jægerforbundets hjemmeside. Møderne afholdes i jagtbutikker og deltagelse er gratis.
« Forrige1234Næste »