Tønder Jagtforening

Her på siden kan du finde relevante oplysninger om foreningen og vores jagter samt andre aktiviteter, klik dig frem i menuen til venstre.

Ønsker du at blive medlem af Tønder Jagtforening eller har du konkrete spørgsmål til en kommende jagt eller aktivitet, forslag du ønsker behandlet?  ret da henvendelse til at af vores bestyrelsesmedlemmer,
KLIK HER for kontakt
Har du en henvendelse vedr. vores website, send da mail til webmaster.

Skillelinie_grn_640px.png

Jagt i kogene 2019

Nyt kort over vores arealer i kogene kan hentes på siden her

For dem der ikke har nået at hente ande- og gæstekort så kontakt blot Ingolf på 23603686 eller på mail for en aftale.

Riffelskydning 2019

Indskydning til årets  riffeljagter på Spartas bane ved Døstrup.

Se datoer her

Hundetræning 2019

Programmet for hundetræning kan ses her

Skillelinie_grn_640px.png

Er du dus med haglbøssen?

Var din skudstatistik på sidste års jagter ikke helt som du håbede? Benyt forår og sommer til at pudse formen af på en af områdets flugtskydningsbaner, læs mere her.

Er du nyjæger og skal til haglprøver, eller kender du en der skal? så find links til alt om haglprøven her

DJ søger jagthundeinstruktører

Vil du være en del af et spændende team? Danmarks Jægerforbund søger 2 forbundsinstruktører til jagthundeområdet i Nordsjælland og Midt- og Vestjylland.

Nøl skader kamp mod mårhund

Mårhunden breder sig ukontrolleret i den danske natur til stor gene for især de jordrugende fugle. Men den nødvendige forvaltningsplan og jægernes tilladelse til at bruge natsigtemidler lader vente på sig. Danmarks Jægerforbund beskylder Miljøministeriet for nøl.

Udbrud af fugleinfluenza i Østeuropa

Udbrud af fugleinfluenza er i vækst i østlige egne af Europa. Siden nytår har der været udbrud i både Polen, Slovakiet, Ungarn. Danske jægere skal være OBS på risiko.