Tønder Jagtforening

Her på siden kan du finde relevante oplysninger om foreningen og vores jagter samt andre aktiviteter, klik dig frem i menuen til venstre.

Ønsker du at blive medlem af Tønder Jagtforening eller har du konkrete spørgsmål til en kommende jagt eller aktivitet, forslag du ønsker behandlet?  ret da henvendelse til at af vores bestyrelsesmedlemmer,
KLIK HER for kontakt
Har du en henvendelse vedr. vores website, send da mail til webmaster.

Skillelinie_grn_640px.png

Bukkemøde/lodtrækning 2020

I forhold til Corona situationen har vi været nødsaget til at ændre proceduren omkring lodtrækning, læs venligst alt om dette og nye regler for bukkejagten i denne sæson KLIK og LÆS HER

Generalforsamling 2020

Der afholdtes, ifølge vedtægterne, ordinær generalforsamling d.27.2. kl. 19.00 i jagthytten.

Se referat her:

Skillelinie_grn_640px.png

Er du dus med haglbøssen?

Var din skudstatistik på sidste års jagter ikke helt som du håbede? Benyt forår og sommer til at pudse formen af på en af områdets flugtskydningsbaner, læs mere her.

Er du nyjæger og skal til haglprøver, eller kender du en der skal? så find links til alt om haglprøven her

Glæd dig til sommerudgaven af Jæger

Nu kan du se frem til endnu et trykfrisk eksemplar af Jæger, som er på vej. Er du endnu ikke medlem af Danmarks Jægerforbund, kan du læse en forkortet udgave her.

Prisværdigt samarbejde om mårhunderegulering

Også i Østjylland er man flere steder ved at have sat mårhundereguleringen i system, og der samarbejdes på kryds og tværs blandt både interesseorganisationer og myndigheder.

Månedens Foto i maj

Deltag i vores fotokonkurrence og vind præmier. Hver måneds vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i Jæger.