Tønder Jagtforening

Her på siden kan du finde relevante oplysninger om foreningen og vores jagter samt andre aktiviteter, klik dig frem i menuen til venstre.

Ønsker du at blive medlem af Tønder Jagtforening eller har du konkrete spørgsmål til en kommende jagt eller aktivitet, forslag du ønsker behandlet?  ret da henvendelse til at af vores bestyrelsesmedlemmer,
KLIK HER for kontakt
Har du en henvendelse vedr. vores website, send da mail til webmaster.

Skillelinie_grn_640px.png

Generalforsamling 2020

Der afholdtes, ifølge vedtægterne, ordinær generalforsamling d.27.2. kl. 19.00 i jagthytten.

Se referat her:

Skillelinie_grn_640px.png

Er du dus med haglbøssen?

Var din skudstatistik på sidste års jagter ikke helt som du håbede? Benyt forår og sommer til at pudse formen af på en af områdets flugtskydningsbaner, læs mere her.

Er du nyjæger og skal til haglprøver, eller kender du en der skal? så find links til alt om haglprøven her

Globalt jagt video award show rykker online

Som følge af COVID-19 er det store jagtvideo award show, the Monocular Hunting Video Awards 2020, rykket online. Showet sendes live på facebook den 2. april kl. 20.00.

Mens vi venter!

Hermed en kort status over Danmarks Jægerforbunds hundeprøver og - kurser

Politisk holdning til energi- og produktionsanlæg

De danske farvande er under pres fra energianlæg, fødevareproduktion, fiskeri m.v. Antallet af landbaserede energianlæg er også stigende og er med til at presse naturen i det åbne land.